Home Help me met... Mijn Beslissingen Vele Wegen kent het Leven

Vele Wegen kent het Leven

Welke is voor jou?

0
153
Vele wegen

Vele wegen kent het leven; welke is voor jou…

Vele wegen kent het leven, maar van al

die wegen is er een die jij te gaan hebt.

Die ene is voor jou, die ene slechts.

En of je wilt of niet, die weg heb je te gaan.

De keuze is dus niet de weg, want die koos jou.

De keuze is de wijze, hoe die weg te gaan.

Met onwil om de kuilen en de stenen,

met verzet omdat de zon een weg die

door ravijnen gaat, haast niet bereiken kan.

Of met de wil om aan het einde van die

weg milder te zijn en wijzer, dan aan het begin.

De weg koos jou, kies jij ook hem?

Gids

De Academie voor NLP ondersteunt met plezier en enthousiasme senioren die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, functie of baan in hun nieuwe levensfase. Mensen die ondersteuning zoeken in hun tocht naar nieuwe, andere mogelijkheden en die willen investeren in bijbehorend effectief gedrag. Senioren die op zoek zijn naar nieuwe, andere perspectieven en de voorkeur geven aan aan een individueel traject. Een traject onder begeleiding van een senior ‘gids’, met jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen binnen bedrijven/ organisaties. Een professionele ‘gids’ die het klappen van de zweep kent en zelf ook in die levensfase naar andere perspectieven op zoek ging. Senioren coaching helpt bij het invullen van de nieuwe levensfase!

Workshop

In de Workshop “Make Up Your Mind”, die speciaal bedoeld is voor senioren staat de aanpak om gedachten te ordenen, bezinnen en ontspannen centraal. In 4 dagdelen doorlopen we het proces van zichtbaarheid, profileren en keuzes maken. Daarom staat het verhogen van de kansen om terug te keren in het arbeidsproces, op welke manier dan ook, als prioriteit nummer één. Zowel vrijwilligerswerk, part-time werken, een zelfstandige onderneming als een hobby te gelde maken. Evenals het verzorgen van een naaste op een professionele manier. Want dat zijn onderdelen van het proces die relevant kunnen zijn in de zoektocht naar een nieuwe ‘stand van de zeilen’.

Is dit nu later als je groot bent We speelden ooit verstoppertje In de pauze op het plein We hadden grote dromen Want we waren toen nog klein De ene werd een voetballer De ander werd een held We geloofden in de toekomst Want de meester had verteld Jullie kunnen alles worden Als je maar je huiswerk kent Maar je moet geduldig wachten Tot je later groter bent We spelen nog verstoppertje Maar niet meer op het plein En de meeste zijn geworden Wat ze toen niet wilden zijn Wij zijn allemaal volwassen Wie niet weg is, is gezien En ik zou die hele chaos Nu toch helder moeten zien Maar ik zie geen hand voor ogen En het donker maakt mij bang Mama, mama, Mag het licht aan op de gang? Is dit nu later? Is dit nu later als je groot bent Een diploma vol met leugens Waarop staat dat je de waarheid kent Is dit nu later? Is dit nu later als je groot bent Ik snap geen donder van het leven Ik weet nog steeds niet wie ik ben Is dit nu later?

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here