We weten vandaag de dag veel meer over strategie dan decennia geleden. Maar het onderwerp strategie brengt ook verwarring en verbijstering. Als je executives coacht, is er geen ruimte voor verwarring binnen je eigen Missie en Visie. De Academie voor NLP heeft een strategie die helder, duidelijk toegankelijk, krachtig, praktisch, heel bruikbaar en betrekkelijk weinig controversieel is. Voor de perfecte strategie is nog nooit een eenvoudige handleiding geschreven. De Academie voor NLP hanteert een eenvoudige en heldere Missie en Visie.

Missie: Mastering Change

Wij zijn de verandercompetentie die een organisatie of bedrijf mist. Daarom zijn we de trainer om een team winnend naar de eindstreep te coachen. De Academie voor NLP is de mentale coach die een positief beïnvloedingsproces op gang brengt. Daardoor zijn wij de toegevoegde waarde om een veranderproces te laten slagen.

Visie: Hoe doen we dat?

De Academie voor NLP is de interdisciplinaire organisatie die meerwaarde biedt op het gebied van veranderen. Door van dichtbij die verandering aan te sturen en te begeleidden. Vervolgens voorop te gaan in het bewandelen van het uitgezette pad. Kortom met enthousiasme, bezieling, kennis, durf en vakmanschap kennis te maken en te delen. En om organisaties, teams en medewerkers te helpen op hun weg naar de nieuwe maatschappij.

Motto

“Masters of Soft Skills”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here