Contact
Referenties
Data/prijzen
Inschrijven

Home

NLP Master Practitioner
Een eigenzinnige opleiding met gasttrainers

Verbreden en verdiepen
In de NLP Master verdiept u en integreert u de NLP technieken en modellen zoals deze in de NLP Practitioner opleiding aan bod zijn gekomen.  U leert ook nieuwe NLP modellen en technieken toe te passen en u traint zich in het modelleringsproces.
Het motto van de NLP Master is:
'Beweeg mee met je perspectief'
Deze informatie downloaden:

Persoonlijke verdieping
Wie ben ik en wat doe ik?
In de NLP Master verdiept u uw NLP vaardigheden.
U gaat op een driedimensionale wijze werken met NLP, dat wil zeggen dat u, naast de kennis van de technieken en modellen, weet wanneer u welke modellen en technieken toepast op bewust en onbewust niveau. U weet wat het effect is van uw gedrag en hoe u, uw gedrag kunt sturen.
Om zover te komen gaat u op zoek naar de onderliggende structuren in communicatie. U leert vorm en inhoud in de communicatie te onderscheiden.
"Ik doe wat ik weet en ik weet wat het effect is van mijn handelen."

Modelleren
Wat is modelleren?
Door te modelleren leert u mensen en organisaties lezen. U herkent bijzondere kwaliteiten en eigenschappen van personen en kunt deze destilleren uit hun gedrag.
Modelleren is een systematische benadering van gedrag.
Modelleren geeft u vele mogelijkheden om uw persoonlijke effectiviteit te vergroten, zowel tijdens als na de opleiding. Met de vaardigheid van modelleren kunt u én uzelf én de mensen in uw omgeving aansturen en verder ontwikkelen.

Zoals we werken
Wij bieden u twee opties wanneer u de NLP Masterpractitioner Opleiding wilt volgen.

Deze NLPmasterpractitioner wordt gehouden in 2 modules van een week. Deze 2 weken kunnen plaatsvinden of in Nederland of in het buitenland. Deze opleiding wordt afgesloten met 2 afstudeerdagen in Nederland. Kijk op onze website onder Data & Prijzen, waar en wanneer de NLPmasterpractitioner plaatsvindt.

Onze groepsgrootte in de NLPmasterpractitioner is minimaal 6 cursisten en maximaal 12 cursisten.

Integratie
Om te kunnen afstuderen moet u voldoen aan de volgende eisen
Tijdens de NLPmasterpractitioner opleiding coacht u één of meerdere personen. U doet dit op basis van de door u geleerde
NLP technieken/modellen. U maakt hiervan een verslag dat u bespreekt aan het eind van de opleiding met één van de trainers
U levert minimaal 30 door u gemaakte patronenoverzichten in
In de laatste twee dagen van de opleiding houdt u een presentatie waarin U, uw modelleringsproces presenteert. U rafelt de structuur van het door u gemodelleerde gedrag uiteen en benoemt dit in kleine specifieke delen. U herordent deze delen en maakt een overdraagbaar model

Meer informatie aanvragen:
BEL: Leo Janse: 06-21562051
E-mail: info@academievoornlp.nl